Начало Реферати/Курсови работи/Лекции Икономика Стопанска дейност на фирмата
Стопанска дейност на фирмата

ДокументиДата на добавяне

Подреждане по : Име | Дата | Тегления [ Възходящо ]
Данните, с които разполагаме се отнасят до фирма “Ерика”, която е основана през март 1990г.,регистрирана е с решение №918/90г. на пловдивския окръжен съд като акционерно дружество.Дружеството води своето текущо счетоводство в съответствие с българското счетоводно законодателство.От началото на 2002г. дружеството привежда своята счетоводна дейност към новите счетоводни стандарти.
Финансова система – термините финансово стопанство, публично-финансова дейност, публични финанси по същество определят финансовата система в нейните основни подразделения  - бюджет, финансиране на фирмите, банкова система. В теорията се под. различни становища относно структура на финансовата система.
Една от целите на “Синергон холдинг” АД е да се продължи процеса на оптимизиране на портфейла, кото се освободи от монитарните пакети и инвестира в дружества, в които има мажоритарно участие или значимо участие.
file icon Управление на рискаTooltip 18/12/2009 Тегления: 15
В разнообразната стопанска дейност винаги е налице риск. Той оказва влияние върху цената на капитала и нормата на възвръщаемост. Рискът и нормата на възвръщаемост са взаимно свързани. При висок риск се изисква и по – висока норма на възвръщаемост и цена на капитала. И обратно – при висока цена на капитала е правилно да се инвестира в активи с къс икономически живот.
file icon Управление на рискаTooltip 18/12/2009 Тегления: 11
Рискът е обективно явление. Той е неизбежен, не може да бъдепремахнат, но може да бъде ограничаван, прехвърлян, разделян, покриван. Развивасе с еволюцията на човека, присъства във всяка негова дейност. Носителите на рискаса: човекът, организациите, обществото, природата.
Увод                                                                                                  1.Същност на понятието стопанска логистика              2.Логистични дейности в „Бони Холдинг“ АД                           2.1.Кратка история на дружеството       2.2.Логистични дейности по снабдяването                                2.3.Логистични дейности по съхранението           2.4.Логистични дейности по складирането                                      2.5.Логистични дейности по транспортирането                                  2.6. Сервизно обслужване                                                                  3.7.Информационно обслужване                                                     Заключение                                                                                                 Използвана литература                                                                          
Публичната администрация представлява висше умение и творчество с особенно значим обществен резултат, което носи голямо удовлетворение. Тя е сложно съчетание на процеси, структури и отношения за реализирането на публичната власт с цел стратегическото насочване и преобразуване на наличните ресурси в ново материално и духовно богатство.
«НачалоПредишна1234СледващаКрай»
Страница 1 от 4
© 2018 РефератиБГ.com - теми, дипломни работи, есета, реферати, новини, формуляри. Безплатни Реферати, Есета, Дипломни Работи, Индивидуални Разработки, Документи и Формуляри
 
Наши приятели:
Всичко от 1ЛЕВ.com
Новини, уроци, програми, дизайн, реклама
Амарт Дизайн
дизайн, печат и предпечат, реклама, обработка на снимки
www.Линк4е.com
Всички новини на едно място
Онлайн книги - безплатни е-книги, онлайн книжарница
Банер
Банер